SOTEN SEA VISION REDERI


En matupplevelse i genuin marin miljö.
Maten vi serverar ombord har den Bohuslänska mattraditionen och Västerhavet som tema.
Räkor och skaldjur är en klassiker men vi bjuder även på mycket annat gott.
Havet ger en spännande och rik tillgång på fantastiska råvaror.
Vi har fullständiga rättigheter ombord.

 Menyförslag för våra beställningsturer

Meny Styrbord

Förrätt
Ljummen lammkompott med rostad   
rosmarin och vitlökstoast.

Varmrätt
Vitvinspocherad koljafilé med kokt färskpotatis   
och kall citronsås.

Dessert
Vaniljbrûlêe med färska bär.

 

Meny Babord

Förrätt
   Carpaccio på gravad kummel och havskräftor.  
Citronereme och färsk mynta.

Varmrätt
Vit1öksmarinerad entrecote med
tryffelrostad färskpotatis.
Ädelostcreme och rödvinssås.

Dessert
Mörk chokladtryffel smaksatt med
vanilj och tonkaböna.

Lunchförslag

Hållö
    Dillhalstrad makrill med kokt färskpotatis.
Syrad spenat och örtsmor.

Soteskär
Örtbakad fläskfile med kokt
färskpotatis och kall citronsas.

 

 

 


Snittar

Tunnbröd med kallrökt lax och limecreme
Rom/räksnitt på tångknäcke
Gravad pilgrimsmussla på grovt brdd
Bayonneskinka med marmelad pa katrinplommon

 

Har ni egna tankar eller förslag på meny är detta inga problem
så länge alla i sällskapet äter samma meny.

Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , Tel: 0706-294556